Podcast numero 32!

#fdUSdayCom encara no podem celebrar la nostra independència, doncs celebrem la d’uns altres. Avui ens em tornat a col·lar a casa d’en Toni, i li hem segrestat la barbacoa per celebrar un Burger Day en motiu del 4 de Juliol, dia de la declaració d’independència dels Estats Units (tot moment es bo per fer una barbacoa).

Doncs be, no podíem fer una barbacoa sense desprès gravar un programa, no?
Avui parlem de la PAH (un altre cop), dels correbous, les declaracions de béns dels regidors de vng, “Madrid decidirà el futur del cava”, i de moltes coses mes.

Com ja em dit, hem estat a can Toni, que es troba a Castellet i la Gornal. Hem tornat a sortir de la comarca.

En aquest programa no tenim la cartellera del Cineclub Sala 1, ja que estan de vacances d’estiu. Pro no deixeu de visitar el seu web, ja que per la festa major ens preparen activitats que de ben segur us encantaran.

enviat el per FemDiumenge a Podcast

Afegir un comentari