Primer aniversari FD. Gracies

Amics, avui és un dia molt especial pels membres de Fem Diumenge.
Fa exactament un any que vam entrar tímidament a La Sidreria de la Plaça dels Cotxes carregats amb micròfons i una taula de so. Vam demanar permís per gravar un podcast. No ens van entendre massa bé què volíem fer, però al dir que no gravaríem imatges i que no necessitàvem que baixessin la música, ens van deixar fer el que volguéssim. Ens vam quedar la taula que tenia un endoll més a prop i vam començar a fer el primer programa.

Des del primer, n’han vingut molts d’altres. Sempre que ha estat possible, han estat gravats en llocs públics.
Durant aquest any hem tret al menys un programa al mes, hem fet els especials de Festa Major, del Carnaval, de Nadal, hem cobert i organitzat l’esdeveniment NScoders a Neàpolis… Juntament amb L’Espiga d’Or vam estar a la Fira de Novembre fent el #LlescaTwit. Vam poder entrevistar a l’antic alcalde i candidat a la Secretaria General del PSC, Joan Ignasi Elena, que va respondre a totes les nostres preguntes. I últimament vam ser una part important de la organització de la PodCAT, podcasts fets a Catalunya, que vam poder portar a Vilanova gràcies a la complicitat amb Neàpolis.

Hem viscut d’aprop i recolzat la Ruta de la Tapa i la fira Temps de Vi, perquè ens encanten les iniciatives que fan que Vilanova i la Geltrú tiri endavant.

Tenim d’altres projectes al cap pels propers mesos. Per trobar-nos amb els nostres oients del podcast i seguidors del twitter.

Volem agrair a tots els oients el seu suport i a totes les persones que ens han ajudat.

Volem fer moltes coses, i no les volem fer sols. Ens acompanyeu?

enviat el per FemDiumenge a Esdeveniments, FD, Notícies

Afegir un comentari