PodCAT _ Trobada de pocasting a Catalunya

Molts dels nostres oients i seguidors, sabreu que un dels nostres objectius com a entitat era el de fer tot d’activitats relacionades amb el 2.0 a vng. Doncs be, un dels nostres somnis era organitzar algun esdeveniment relacionat amb el mon del podcàsting, i ho hem aconseguit.
Aquest dissabte 26 de Maig, a Neàpolis, organitzem juntament amb Soy Friki Podcast i Quilombo Podcast, les PodCAT – Trobada de Podcàsting de Catalunya.

PodCAT es tracta d’una trobada de podcasters i gent interessada en aquest medi de comunicació.
Tindrem podcast en directe, com; Dóna’m la Veu, i nosaltres mateixos.
Oferim també tres ponències molt interessants; Ficció als podcast, amb Emma Rodero. Redacció de monòlegs i guions còmics, amb Raúl Martínez de Radio Monologos, i Redacció de noticies, amb Laura Marín de l’Associació de Periodistes del Garraf.

Al acabar l’esdeveniment, a les 20h, la Colla de Diables Tronats de Mar de Vilanova i la Geltrú, ens ha organitzat una botifarrada a preu popular (4€), a la mateixa terrassa de la tercera planta de Neàpolis. Lloc privilegiat.

Esperem veure-os aquest dissabte.

Mes info a: trobadapodcat.wordpress.com 

enviat el per FemDiumenge a Notícies

Afegir un comentari