#llescatwit

Si agafes un grapat de ments llunàtiques amb ganes de fer bullir l’olla twittera, hi sumes l’esperit per reivindicar els berenars gairebé perduts dels nostres avis, i ho englobes tot en la Fira de Novembre 2011…  en surt el #LlescaTwit, de la mà de Fem Diumenge i de Cultura del Pa!

Us en recordeu del deliciós ‘pa amb vi i sucre’ o de les llesques de pa de poble amb oli i sal? I de les de llet condensada? Abans d’aparèixer la brioixeria industrial, i totes les mandangues greixoses que venen embassades, aquestes llesques eren les reines dels berenars dels nostres pares i avis. I pel que diuen, no hi havia gaire obesitat infantil…

Doncs, aquest dissabte 12 de Novembre, de 19h. a 20h. a l’estand de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú,  amb una deliciosa llesca a la mà, i moltes ganes de xerinola, farem l’esdeveniment de networking twitaire més llunàtic del moment! I es que hem preparat un petit joc, perquè durant una hora, al vell mig de la Rambla de Vilanova, els twittaires del Garraf ens desvirtualitzem i ens coneguem tots d’una manera ben divertida.

Tothom de la comarca que tingui Twitter hi està convidat, només demanem que es confirmi assistència enviant un twitt amb el tag #llescatwit abans del Divendres 11 de Novembre.

Via: Cultura del Pa!

enviat el per FemDiumenge a #LlescaTwit, Esdeveniments, Notícies

2 Responses to #llescatwit

  1. Pingback: Podcast numero 10! | Fem Diumenge

  2. Pingback: And the winner of #llescatwit is … @milipicu | Fem Diumenge

Afegir un comentari