NScoders Apple Conference 2011

Neapolis, seu de la 1a Conferència NSCoders per a desenvolupadors de dispositius Apple

Amb la celebració de la NSCoders Conference 2011, Vilanova i la Geltrú esdevindrà la capital dels desenvolupadors i fans de la factoria Apple.

L’esdeveniment, gratuït i un els pioners a l’Estat Espanyol i a Catalunya en aquest àmbit, ofereix un espai per compartir idees, formació i networking sobre el món del desenvolupament iOS d’Apple. Experts i professionals participaran a les ponències, tallers i taules rodones, dirigides tant a especialistes com a tots aquells curiosos que comencin de zero.

Les ponències tractaran des de la creativitat fins a la monetització de les aplicacions i comptaran amb desenvolupadors de reconegut prestigi com, entre d’altres, Diego Freniche, Imanol Prados, Iván Leider i Jonathan Chacón

La primera tinenta d’Alcaldia i regidora de Tecnologies i Societat de la Informació, Ariadna Llorens ha afirmat que “aquesta iniciativa és un exemple de com el sector TIC es mou a través de la col·laboració entre el sector públic i privat”. Segons la regidora Llorens la conferència NSCoders respon a “una nova manera de treballar entre l’Ajuntament de VNG i Neàpolis per a què la ciutat esdevingui un pol d’atracció d’empreses tecnològiques”.Per a la regidora de Tecnologies i Societat de la Informació, “quan Vilanova és escollida per ser la seu d’aquest tipus de trobades ens posicionem a l’avantguarda de les noves metodologies de treball d’un sector on la creativitat, la innovació i la flexibilitat són els autèntics valors afegits”.

La conferència, organitzada per l’associació NSCoders Espanya, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de Neàpolis, s’estructurarà amb un doble format D’una banda hi haurà una línia bàsica d’iniciació dirigida a tots els públics, a través de tallers amb continguts elementals. D’altra banda s’han previst ponències i continguts específics adreçats als professionals amb més experiència.

Aquest esdeveniment, que compta amb la coorganització de l’entitat local Fem Diumenge i el suport de la Generalitat de Catalunya, es preveu que compti amb l’assistència de nombrós públic provinent de tot l’estat espanyol que ja gaudeixen d’ofertes d’allotjament als hotels associats a l’Estació Nàutica de Vilanova i la Geltrú.

A més d’un homenatge a Steve Jobs, destaca la ponència de Jonathan Chacón, desenvolupador cec, expert en accessibilitat i experiència d’usuari.

Per a mes informació i inscripcions:  http://nsconf.nscoders.org/ 

 

Via: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

enviat el per FemDiumenge a Esdeveniments, Notícies

Comments are closed.