NSCoders Conference 2011 #vng

Arriba l’esdeveniment més rellevant de l’any per a desenvolupadors i aficionats als dispositius mòbils d’Apple.
Els propers 29 i 30 d’octubre tindrà lloc a Neàpolis-Vilanova i la Geltrú la NSCoders Conference 2011.

De la mà de l’Associació NSCoders España, l’Associació de Podcàsting Fem Diumenge i Neapolis arriba un esdeveniment de dos dies apte per a tots els públics, des de persones interessades o apassionades pels Iphone i Ipad que vulguin iniciar-se en aquest món, fins a professionals del sector que vulguin ampliar els seus coneixements o intercanviar experiències i establir contactes amb empreses.

El format triat oferirà dues línies de contingut simultànies: una dirigida al públic menys experimentat, amb tallers d’iniciació i continguts elementals per donar els primers passos i una altra amb continguts més especialitzats dirigida a aquells que vulguin explorar a fons l’arquitectura i possibilitats d’aquestes tecnologies .

La qualitat de les ponències està assegurada per autèntics gurus del desenvolupament com el consultor en accessibilitat Jonathan Chacón, que mostrarà com aquests dispositius són grans aliats de les persones amb discapacitats o desenvolupadors de referència com Diego Freniche i Imanol Prados.

Així mateix es comptarà amb la presència d’empreses, que ens mostraran les claus de les seves tecnologies i algun ponent sorpresa que deixarà als assistents amb la boca oberta de bat a bat …

Tota la informació està disponible a la web de l’esdeveniment: nsconf.nscoders.org

enviat el per FemDiumenge a Esdeveniments, FD, Notícies

One Response to NSCoders Conference 2011 #vng

  1. Pingback: Ofertas de alojamiento para la NSCoders Apple Conference 2011 | NSConference