Podcast numero 2!

Dissabte 9 de Juliol, són les 14h, hem quedat tots en el Restaurant Casablanca per menjar. Estem tots, Carmen, Joan, Jordi, Marc i Xavi, i ens acompanya Jose, integrant i un dels creadors de ‘ComandoGum’ amb el seu Podcast ‘Una manzana al día’. Fa bon dia així que la terrassa és més que obligatòria. El menú del dia és variat, encara que comencem amb un parell de sangries, un parell d’amanides i alguna cosa per picar, les braves i els sevillanos no falten. Després d’un bon aperitiu, si se li pot dir així, són varis els plats que ens serveixen, entre ells el ‘Rabo de toro’ per a Xavi, un plat que donarà molt de que parlar aquesta mateixa tarda en el Podcast. Acabat el menjar, i després de la marxa de Jordi i el seu intent de ‘aixecar el país’ comencem a preparar el que serà una tarda de rialles i queixes del nostre sistema polític, els correbous i Renfe. Vinga somi, comencem el Podcast número 2; en 3, 2, 1…

 

 

 

enviat el per FemDiumenge a Podcast

Afegir un comentari