Podcast numero 6!

112, 122, 140, 101… Que mes dona? La situació econòmica a #vng es greu, i ens preocupa MOLT.

En aquest programa (mes seriós que mai) intentem entendre perquè Vilanova i la Geltrú te aquest deute. Tampoc oblidem el greu deute de Sitges i de la comarca en general.

En la part final, el nostre “director” ens ha proposat fer en unes setmanes, un programa especial sobre el deute Vilanoví i de la comarca en general. Convidant a diferents persones enteses i intentarem portar alguna personalitat dels diferents ajuntaments.

Os recordem les vies de contacte, ja que en aquest programa ens em posat tan seriosos que s’ens ha oblidat recordar-ho; Ens podeu seguir al Twitter, a Facebook, per correu electrònic a [email protected], al Foursquare, o al nostre web www.femdiumenge.com

enviat el per FemDiumenge a Podcast

Afegir un comentari